Εταιρεία                                                                                                                                                                                   www.is-agora.gr

 

   Η εταιρεία ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΓΟΡΑ Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το έτος 1982 στον Χολαργό, από τον Αντώνη Χατζηηλία και τα αδέρφια, Χρήστο και Λάσκαρη Μυρσιάδη, με αντικείμενο εργασιών την εισαγωγή και εμπορία ειδών οικιακής χρήσης.
  Λόγω της ραγδαίας εξέλιξης και της σημαντικής αύξησης του κύκλου των εργασιών της, η εταιρεία μετά από 3 χρόνια, φέρει την έδρα της στην Παιανία Αττικής, σε ακόμα μεγαλύτερες εγκαταστάσεις, όπου και γίνεται ακόμα πιο καταξιωμένη στο χώρο του εμπορίου. Κλείνει νέες συμφωνίες με μεγάλους οίκους του εξωτερικού πάνω σε είδη οικιακής χρήσης, κουταλοπήρουνα, εργαλεία κουζίνας, πλαστικά, φαγητοδοχεία, θερμός, πορσελάνες, υαλικά, αντικολλητικά ή ανοξείδωτα σκεύη και λοιπά είδη κουζίνας και μπάνιου.
  Η εταιρεία, ύστερα από σοβαρή και υπεύθυνη εργασία, κατάφερε να δημιουργήσει ένα σύγχρονο δίκτυο πωλήσεων Πανελλαδικά, με άψογη εξυπηρέτηση, ειδικά στον χώρο των Super Market, με την ποιότητα των προϊόντων της, (με Barcodes), με την συνέπειά της στους πελάτες της, την σοβαρότητα, την εργατικότητα και την τιμιότητα.
  Αντιπροσωπεύει για την Ελλάδα, αρκετά εργοστάσια Ευρώπης, Αμερικής, Ασίας όπως LEGA Ιταλίας, TRAMONTINA Βραζιλίας,   ALADDIN Αγγλίας, CRISA Μεξικού, ΤANSUNG Ασίας κλπ.
  Διακριτικός τίτλος της ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Ε.Π.Ε. είναι το :

agoraMXM 

Στόχος της εταιρείας, κάτω από το σήμα της , είναι να παρέχει προϊόντα αρίστης ποιότητος και υπηρεσίες γρήγορου και αποτελεσματικού σέρβις, με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας για όλα μας τα προϊόντα!